BRUTARIA DOAR GRANE
Program: Luni: 09:00 -17:00 | Marti-Vineri: 09:00 - 18:00 | Sambata-Duminica: 08:00-15:00
Adresa: Strada Pucheni, Nr. 15, Sector 5, Bucuresti
Telefon: 0762985300
Email : istudor.adriana@mgbiotech.ro
Afișez 1–8 din 10 rezultate
300 grame
O bagheta facuta din aluatul de la Grana neagra, cu miez dens cu goluri si coaja crocanta
100 grame
Are in reteta faina alba, lapte, unt, sare si maia salbatica. Chifla are un miez foarte moale si fin cu un gust dulceag
700 grame
O paine obtinuta doar din faina alba, apa, sare si maiasalbatica, cu gust bogat de grane proaspete
600 g
Reteta traditionala de preparare a painii cu cartofi devine completa prin adaugarea maielei salbatice, rezultand astfel un produs hranitor si cu un gust complex
700 g
O reteta noua care imbina gustul fainurilor de grau si secara si completate de aroma nucilor coapte.
7oo grame
Este o paine taraneasca cu faina integrala de grau si secara, cu un continut optim de seminte de floarea soarelui, dovelac si in, ce ofera degustatorului o explozie paliativa si valoare nutritionala ridicata
700 grame
O combinatie de fainuri integrale de grau, secara, orz si soia, care impreuna cu sarea, apa si maiaua salbatica au dus la obtinerea unui produs hranitor, gustos si foarte sanatos
700 grame
O paine care are in reteta: faina alba, unt, lapte, maia salbatica, sare si apa este alegerea perfecta pentru mic dejun echilibrat sau prepararea sendvisurilor pline de savoare
@2021 DoarGrane - Atelier de brutarit