BRUTARIA DOAR GRANE
Program: Luni: 09:00 -17:00 | Marti-Vineri: 09:00 - 18:00 | Sambata-Duminica: 08:00-15:00
Adresa: Strada Pucheni, Nr. 15, Sector 5, Bucuresti
Telefon: 0762985300
Email : istudor.adriana@mgbiotech.ro
Afișez 9–16 din 28 de rezultate
300 grame
Cornuletele cu magiun de prune incanta prin fragezimea si gustul autentic
300 grame
Cornuletele cu nuca incanta prin fragezimea si gustul autentic
300 grame
Cornuletele cu rahat incanta prin fragezimea si gustul autentic
Coș tradițional de dospire a aluatului/banetton, cu dimensiuni inferioare 23.5 x 7.5 cm și dimensiuni superioare 28 x 13.5 x h 8 cm, având capacitatea de 0.75 Kg aluat. Sunt făcute din ratan, un material natural cu proprietăți excelente, ce ajută la fermentarea aluatului
1 kg
Este un cozonac cu umplutura bogata de cacao, nuca, stafide si portocala(60% fata de aluat) in care folosim in loc de drojdie comerciala maiaua salbatica. Procesul total de preparare dureaza 3 zile, dintre care cel de dospire ocupa o proportie insemnata. In acest timp, se elibereaza arome profunde, iar cozonacul traditional obtinut are un gust savuros si textura pufoasa ce se pastreaza 2 sapatamani
120 grame
Un produs pe cat de gustos pe atat de sanatos, preparat doar cu maia salbatica din fainuri integrale, faina de canepa si seminte de floarea soarelui. Un produs cu un indice glicemic foarte scazut si care contine saruri minerale, magneziu, fier, cupru, iod, vitamina E, complexul de vitamine de grup B, acizi grasi esentiali (omega 6). Este o excelenta sursa de energie si sanatate. Un produs care ajuta la cresterea imunitatii
700 grame
O paine obtinuta doar din faina alba, apa, sare si maiasalbatica, cu gust bogat de grane proaspete
600 g
Reteta traditionala de preparare a painii cu cartofi devine completa prin adaugarea maielei salbatice, rezultand astfel un produs hranitor si cu un gust complex
@2021 DoarGrane - Atelier de brutarit