BRUTARIA DOAR GRANE
Program: Luni: 09:00 -17:00 | Marti-Vineri: 09:00 - 18:00 | Sambata-Duminica: 08:00-15:00
Adresa: Strada Pucheni, Nr. 15, Sector 5, Bucuresti
Telefon: 0762985300
Email : istudor.adriana@mgbiotech.ro
Afișez 17–24 din 28 de rezultate
700 g
O reteta noua care imbina gustul fainurilor de grau si secara si completate de aroma nucilor coapte.
7oo grame
Este o paine taraneasca cu faina integrala de grau si secara, cu un continut optim de seminte de floarea soarelui, dovelac si in, ce ofera degustatorului o explozie paliativa si valoare nutritionala ridicata
700 grame
O combinatie de fainuri integrale de grau, secara, orz si soia, care impreuna cu sarea, apa si maiaua salbatica au dus la obtinerea unui produs hranitor, gustos si foarte sanatos
160 grame
Maiaua salbatica este obtinuta prin procesul de liofilizare, adica extractia apei se face la o temperatura mai mica de 20 de°C in vid. Acest proces permite conservarea drojdiilor salbatice naturale aflate in faina, drojdii care se pierd la temperaturi de peste 28 de grade C. Maiaua salbatica deshidratata este obtinuta din maiaua cu care se fabrica toate produsele DOARGRANE. Aceasta vine la pachet cu instructiuni de folosire si cateva retete de paine care garanteaza obtinerea unui gust si miros divin
500 grame
Acest produs este fabricat dupa o reteta traditionala italiana in aproximativ 3 zile, in care aluatul trece prin mai multe faze de productie. Are in compozitie: faina alba, lapte, unt 82% grasime, galbenus de ou, zahar, portocala, ciocolata si maia salbatica. La final obtinem un miez pufos, dulce acrisor cu gust de ciocolata
500 grame
Aluatul se prepara la fel ca si cel cu ciocolata, aceasta fiind inlocuita cu fructe confiate: portocala, stafide si merisoare
180 grame
Un deliciu vegan pe care cu greu l-ar putea refuza cineva, el are in compozitie faina alba, mere rase, scortisoara, zahar,
90 grame
In albusul de ou batut manual, indelung si cu maiestrie pe baie de aburi, se incorporeaza cu atentie nuca proaspat macinata, iar priconucile se coc cu mare atentie pana ce acestea devin norisori fini si crocanti
@2021 DoarGrane - Atelier de brutarit