Preluam comenzi pana la ora 12:00, producem dupa-amiaza si livram a doua zi (Luni-Vineri).
Livram in Bucuresti: minim 50 RON si localitati din Ilfov la limita cu Bucurestiul: minim 100 RON.

Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Site-ul www.doargrane.ro numit in continuare www.doargrane.ro, este proprietatea DOARGRANE SRL, persoana juridica inregistrata in Bucuresti, Sector 5, Str. Pucheni, nr. 15, Cod postal 51222, cu datele de identificare la registrul comertului J40/5379/2020, CUI/CIF: 42532330, numita in continuare DOARGRANE.

Produsele care se regasesc pe acest site nu sunt destinate revanzarii.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. DOARGRANE SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

DOARGRANE SRL  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www. doargrane.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei DOARGRANE SRL  fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.doargrane.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru DOARGRANE SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru. 

1. Dreptul de autor al DOARGRANE SRL  asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.doargrane.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea DOARGRANE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul DOARGRANE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.doargrane.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail istudor.adriana@mgbiotech.ro sau sa sunati la numarul de telefon +40 762 985 300

2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.doargrane.ro.

DOARGRANE SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Continutul www.doargrane.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este proprietatea intelectuala a DOARGRANE SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. DOARGRANE SRL isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. Modalitatea de comanda

Cumpararea produselor din magazinul nostru www.doargrane.ro o puteti face comandand online, doar pe site-ul www.doargrane.ro.

Produsele pe care doriti sa le comandati pot fi gasite fie prin utilizarea meniului “Magazin”, ce contine categoriile de produse, fie prin folosirea campului de cautare. Procesul de comanda este incheiat cu succes cand sunteti informat pe email ca aceasta este procesata si va fi livrata.

4. Modalitati de plata disponibile

Plata produselor comandate de pe site-ul www.doargrane.ro se poate efectua in urmatoarele moduri: 

– Ramburs, in momentul in care curierul ajunge la destinatie.

– Numerar sau card la ridicarea produselor din magazin.

5. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face doar in municipiul BUCURESTI si ILFOV prin intermediul serviciilor de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul primirii/predarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul.  

DOARGRANE SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente DOARGRANE SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. 

6. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.doargrane.ro este gazduit de serverele unei terte firme. DOARGRANE SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. DOARGRANE SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.doargrane.ro. DOARGRANE SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.doargrane.ro.  Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

7. Politica de confidentialitate

Va rugam sa cititi aici Politica de confidentialitate cu atentie si sa va sigurati ca o intelegeti. Acceptarea acestei Politici de confidentialitate este prezumata odata cu prima dumneavoastra vizita pe Site-ul www.doargrane.ro. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de confidentialitate, trebuie sa incetati imediat folosirea Site-ului.

8. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.doargrane.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.doargrane.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

9. Date de identificare firma

SC DOARGRANE SRL

Sediu Social: Bucuresti, Sector 5, Str. Pucheni, nr. 15, Cod postal 51222

CUI: 42532330

Reg. Comertului: J40/5379/2020

Capital Social 200 RON

Cont IBAN: RO43INGB 0000 9999 1030 0373

Banca: ING Bank 

@2021 DoarGrane - Atelier de brutarit

English EN Romanian RO